Μια σύντομη ανασκόπηση στις εκδηλώσεις μας.

Ημερολόγιο διάφορων εκδηλώσεων.

Δεκέμβριος 2006


Θεατρική παράσταση του βιβλίου Αστερούλης & το γράμμα του Παύλου από τη Β΄ Δημοτικού της Ιονίου Σχολής.

8 Μαρτίου 2006


Παρουσίαση του βιβλίου 100% ΓΥΝΑΙΚΑ, Όλα τα μυστικά για την Υγεία, τη Γοητεία και την Ομορφιά σας, στο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ (Παν/μίου 17, Αθήνα).

Ομιλητές: Άννυ Μπενέτου-Ζαμάγια (μεταφράστρια & ψυχολόγος), Dr. Απόστολος Γαϊτάνης (Μ.D. CCST, πλαστικός χειρουργός), Άννα-Μαρία Βλάσση-Γαλερού (εκδότρια).


13 Ιουνίου 2005


Θεατρική παράσταση από την Γ΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ βασισμένη στο διήγημα Η μέλισσα με το σπασμένο φτερό των Κ. Παπουτσάκη και Θ. Χατζηγιάννογλου.
Δεκέμβριος 2002


Οι συγγραφείς του βιβλίου Ο Αστερούλης & το γράμμα του Παύλου επισκέπτονται το βιβλιοπωλείο ΟΙΩΝΟΣ στη Λαμία.


Δεκέμβριος 2002


Δραματοποίηση του χριστουγεννιάτικου διηγήματος Ο Αστερούλης & το γράμμα του Παύλου από τους μαθητές του Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.

14 Δεκεμβρίου 2002


Οι συγγραφείς (Α. Συμεωνίδου, Θ. Μπούκλα, Ρ. Μάνθου, Α. Δεμιρτζόγλου) του βιβλίου Ο Αστερούλης & το γράμμα του Παύλου συζητούν με τα παιδιά πώς εμπνεύστηκαν και έγραψαν τη χριστουγεννιάτικη ιστορία, στο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ (Παν/μίου 17, Αθήνα).15 Φεβρουαρίου 1999


Η Άννα Συνοδινού παρουσιάζει το βιβλίο της αυτοβιογραφίας της στο βιβλιοπωλείο Ιανός στη Θεσσαλονίκη.

Ομιλητές: Άννα Συνοδινού, Δημήτρης Καρέλλης (ηθοποιός) και Χριστιάννα Μαντζουράνη (θεατρολόγος).8 Φεβρουαρίου 1999


Η Άννα Συνοδινού παρουσιάζει την αυτοβιογραφία της, Πρόσωπα & Προσωπεία στο βιβλιοπωλείο Μεθενίτη στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Ομιλητές: Άννα Συνοδινού και Χριστιάννα Μαντζουράνη (θεατρολόγος).


16 Δεκεμβρίου 1998


Παρουσίαση του βιβλίου Πρόσωπα & Προσωπεία, ένα αυτοβιογραφικό χρονικό της μεγάλης τραγωδού Άννας Συνοδινού, στην Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Ομιλητές: Άννα Συνοδινού, Θύμιος Καρακατσάνης (ηθοποιός), Γιώργος Θεοδοσιάδης (σκηνοθέτης), Στέλιος Αρτεμάκης (δημοσιογράφος), Χριστιάννα Ματζουράνη (θεατρολόγος) και Νίκος Βλάσσης (εκδότης).